Info Welpen

naamloos

Voor 7 tot en met 11 jaar

Ben jij tussen de 7 en 11 jaar? Vind je het leuk om iedere week iets spannends te doen met andere kinderen van jouw leeftijd? Kom bij de welpen en speel mee in de jungle!

De kinderen van 7 tot en met 11 jaar spelen in de jungle. Samen met de figuren uit Jungleboek beleven ze de spannendste avonturen. Bij het spelen aan de hand van een thema gebruiken de welpen hun fantasie en dit draagt bij aan de ontwikkeling van kinderen. Dit alles gebeurt onder leiding van deskundige vrijwilligers.

Wil jij eens komen kijken bij de welpen groep van Corvus Corone? Dan ben je van harte welkom om mee te komen spelen. De welpen komen elke week samen op donderdag avond in het clubhuis. Het begint om 18.30 uur en duurt tot 20.00 uur. De eerste twee keer zijn altijd vrij om mee te doen.

Wel vinden wij het prettig als je van tevoren even aangeeft dat je mee op avontuur wil. Soms gaan de welpen ook wel eens op verkenning, bijvoorbeeld door het bos. Je kan de leiding van de groep bereiken op telefoonnummer: 06-41222084 (Marinus Hovius).

Graag tot snel en alvast veel plezier.

Reacties zijn gesloten.