Info Scouts

scouts

Voor 11 tot en met 15 jaar

Ben jij tussen de 11 en 15 jaar en heb je zin in actie? Meld je dan aan en beleef uitdagende avonturen bij de scouts en doe hier samen met je nieuwe vrienden super gave dingen. Leer zeilen, ga op zomerkamp, kook op je eigen kampvuurtje en ontdek de wereld om je heen!

De scouts van 11 tot en met 15 jaar heten ‘scouts’. Deze groep scouts is relatief zelfstandig en leert samen werken met anderen in de groep. Zo wordt de scout voorbereid op de volgende speltak waarin hij zelf activiteiten gaat organiseren.

Wil jij eens komen kijken bij de scouts van Corvus Corone? Dan ben je van harte welkom om mee op avontuur te gaan. De scouts komen elke week samen op vrijdag avond in het clubhuis. Het begint om 19.00 uur en het avontuur gaat door tot 21.00 uur. De eerste twee keer zijn altijd vrij om mee te doen.

Wel vinden wij het prettig als je van tevoren even aangeeft dat je mee op avontuur wil. Soms gaan de scouts ook wel eens op hike of een andere activiteit buiten het clubhuis. Je kan de leiding van de groep bereiken op telefoonnummer 06-83360018 (Peter Kuut)

Graag tot snel en alvast veel plezier

Reacties zijn gesloten.