Uniformen

Van alle leden wordt verwacht dat, wanneer ze besloten hebben lid te blijven, ze ook een uniform aan gaan schaffen. Het uniform zien wij als een goed herkenbare speelkleding, dat overigens ook nog eens vrijwel onverslijtbaar is.

Nieuw of gebruikt?

Nieuwe uniformblouses zijn te bestellen via de scoutshop (www.scoutshop.nl) en kosten meestal rond de 25 Euro. Daar komt dan later nog voor ca. 15 euro een das en verschillende insignes bij, maar die worden voor u door de leiding ingekocht bij de installatie.

Het is ook heel goed mogelijk een gebruikte blouse over te nemen. Kinderen die naar een andere leeftijdsgroep gaan, of besloten hebben scouting te verlaten, bieden vaak hun blouse te koop aan. Daar is over het algemeen niks mis mee, want ze zijn onverslijtbaar. U kunt altijd even de leiding vragen of er in het clubhuis blouses hangen die te koop worden aangeboden. Soms weten we ook wel namen van kinderen waar we van verwachten dat zij een blouse te koop hebben.

De Corvus Corone T-shirts en sweaters

Sinds een paar jaar hebben we onze eigen donkergroene T-shirts en sweaters. Deze kunnen het uniform niet vervangen, maar zijn wel lekker voor op kamp of in de zomer.

Gerelateerde afbeeldingen:

Comments are closed.