Info Bevers

Ben jij tussen de 5 en 7 jaar? Vind je het leuk om iedere week iets leuks te doen, lekker buiten te spelen en allemaal dingen te leren? Kom dan bij de bevers! Hier doe je allemaal leuke spelletjes met kinderen die even oud zijn als jij.

De kinderen van 5 tot en met 7 jaar worden bij Scouting ‘bevers’ genoemd. Bij de bevers ligt de nadruk op het spelen en leren in de natuur. Ze doen samen met andere kinderen leuke spelletjes in een veilige omgeving. Zo leren ze spelenderwijs samen te werken onder leiding van deskundige vrijwilligers.

Wil jij eens komen kijken bij de bever kolonie van Corvus Corone? Dan ben je van harte welkom om mee te komen spelen. De welpen komen elke week samen op zaterdag ochtend in het clubhuis. Het begint om 10.00 uur en duurt tot 11.30 uur. De eerste twee keer zijn altijd vrij om mee te doen.

Wel vinden wij het prettig als je van tevoren even aangeeft dat je mee op avontuur wil. Soms gaan de bevers ook wel eens op verkenning, bijvoorbeeld door het bos. Je kan de leiding van de kolonie bereiken op telefoonnummer: 06-19957948 (Ariaan Hovius).

Graag tot snel en alvast veel plezier.

 

Reacties zijn gesloten.