Start nieuwe seizoen

foto: Scouting Nederland

Vrijdag 7 september gaan we met alle welpen, scouts, explorers en roverscouts weer beginnen met het nieuwe scouting seizoen. Deze eerste opkomst doen we gezamenlijk en zal vooral in het teken staan van het overvliegen van alle oudste leden naar de volgende speltak. Dat is altijd een uitdaging voor de leiding om daar een mooie spektakel van te maken, maar het is dan ook altijd een groot feest en een heleboel gezelligheid en hilariteit.

Iedereen is dan ook van harte uitgenodigd om te komen kijken naar dit spektakel. De opening van deze opkomst is om 19:00u, rond 21:00u is het weer afgelopen. Naast het overvliegen is er natuurlijk ook nog een leuke activiteit om iedereen weer helemaal het juiste scouting gevoel te geven voor dit seizoen.

Nieuw dit seizoen is de beverspeltak. Na een aantal zeer geslaagde proefopkomsten voor de vakantie, gaan zij vanaf zaterdag 8 september officieel van start. De eerste opkomst is direct een bijzondere, de bevers gaan dan naar het Kooibos. Net als de proefopkomsten is deze, en alle volgende opkomsten, van 10:00u tot 11:30u.

Dit bericht is geplaatst in Groep. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.