kampen 2018

Het is inmiddels een goed traditie dat alle speltakken in het lange weekend rondom Hemelvaartsdag op ‘zomerkamp’ gaan. Soms allemaal naar dezelfde locatie. Soms, zoals ook dit jaar, allemaal ergens anders heen. Wat wel altijd hetzelfde is, is dat het toch wel één van de hoogtepunten van het scouting seizoen is.

Dit jaar gaan de welpen naar Ede. Zij gaan de strijd aan in het tijdperk van de stoere ridders en de ijdele jonkvrouwen. Er is alleen wel een klein probleempje, want ons aller bekende Vadertje Tijd is behoorlijk van slag. En zo kan het voorkomen dat er nog wel eens wat onverwachts gebeurt.

De scouts vieren hun kamp dit jaar op het scouting labelterrein in Dwingeloo. Het mooiste kampeerveld dat daar te vinden is heeft de leiding gereserveerd. Dat is natuurlijk heel mooi, maar er is wel iets aan de hand op het Spechtenveld……………….

En onze explorers gaan naar het Limburgse Mook. Zoals het verwacht mag worden van explorers regelen zij alles helemaal zelf. Samen met de begeleiders zullen ze dus ongetwijfeld een kamp beleven wat helemaal naar hun zin is.

Iedereen heeft vanuit het leidingteam inmiddels alle informatie gehad over het kamp. Wanneer er toch vragen zijn, neem dan zeker contact met de leiding op.  Iedereen een heel fijn kamp en allemaal gezond weer terug.

Dit bericht is geplaatst in Groep. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.