Proefopkomsten Bevers

Op zaterdag 30 juni begint de eerste proefopkomst voor de bevers. Iedereen van 5 tot 7 jaar is welkom om hierbij aanwezig te zijn. Met de proefopkomsten willen we onder andere gaan bekijken of er voldoende belangstelling is om de bever speltak ook echt te gaan laten starten. Maar ook kan het leidingteam zo wennen aan de speltak en bekijken wat allemaal misschien anders of beter gedaan kan worden dan dat ze bedacht hebben. Ook voor hen is het helemaal nieuw.

In totaal worden er drie proefopkomsten georganiseerd. De eerste dus op 30 juni, de andere zijn op zaterdag 7 juli en zaterdag 14 juli. Alle opkomsten beginnen om 10:00u en worden om 11:30u afgesloten. Iedereen die in de leeftijd van 5 tot 7 valt is welkom om mee te komen doen. Aanmelden hoeft niet, maar is wel prettig om te doen. Dan kan er een inschatting gemaakt worden met hoeveel kinderen rekening te houden. En wij hopen natuurlijk op heel veel enthousiaste bevers.

Wil je vooraf al wat meer informatie, stuur dan een email naar info@corvuscorone.nl of bel direct naar de teamleider voor de beverspeltak Joke op nummer 06 304 154 70.

  

Dit bericht is geplaatst in Groep. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.