Open dag 17 maart

Wegens weersomstandigheden is deze dag afgelast. Nieuwe datum wordt binnenkort bekendgemaakt………

Op zaterdag 17 maart organiseren wij een open dag op en om ons eigen terrein. Voor iedereen die interesse heeft in Scouting, maar ook voor iedereen die nou wel eens wil weten wat er bij Scouting Corvus Corone allemaal zoal te doen is nodigen wij uit om zeker een kijkje te komen nemen.
De poorten staan open van 11:00u tot 16:00u.

Alle speltakken zullen zich presenteren. De bevers, onze speltak in oprichting, voor kinderen van 5 t/m 7 jaar. De welpen voor kinderen van 7 t/m 11 jaar, de scouts voor kinderen van 11 t/m 15 jaar, de explorers voor jongeren van 15 t/m 18 jaar, de stam voor oudere-jongeren vanaf 18 jaar. Tevens is het bestuur aanwezig om de nodige informatie te geven over zeer diverse zaken en om nieuwe mensen enthousiast te krijgen om vrijwilliger te worden bij de vereniging. Wij kunnen altijd enthousiaste mensen gebruiken en zeker in de leiding teams zijn wat extra mensen meer dan welkom.

Over de hele dag zullen er diverse doorlopende activiteiten zijn en bij voldoende belangstelling hebben we de nodige grotere activiteiten klaar staan om mee aan de slag te gaan. Vraag er gerust naar, de mogelijkheden zijn nagenoeg onbegrensd, want dat is juist wat Scouting zo leuk maakt.

Kortom, een dag voor jong en oud om uitgebreid kennis te maken met Scouting in het algemeen en Corvus Corone in het bijzonder.


Foto: Scouting Nederland

Dit bericht is geplaatst in Groep. Bookmark de permalink.

Geef een reactie