Vakantie

Na een schitterende afsluiting van het seizoen 2017-2018 met een geweldige obstaclerun (klik hier voor de foto’s) is het nu dan helaas toch echt vakantie. Een aantal weken zonder opkomsten. Ben je bang dat je het echt gaat missen en wil je ook tijdens de vakantie bezig zijn met scouting, kom dan zeker langs bij de diverse activiteiten waar je Scouting Corvus Corone kan aantreffen.

Op woensdag 25 juli zijn we aanwezig bij het Huttentimmerdorp in Hippolytushoef (aan De Weel). En natuurlijk zijn we lekker bezig met de Flora- en Visserijdagen in Den Oever. Op zondag 26 augustus hebben we een mooie activiteit op de haven. Ben je hier niet toe in de gelegenheid, dan moet je helaas wat meer geduld hebben tot vrijdag 7 september. Dan beginnen we voor alle welpen, scouts en explorers met het overvliegen. Deze opkomst start om 19:00u. De week daarna starten de normale opkomsten weer op de bekende dagen en tijden.

Nieuw na de vakantie zijn de bevers. Deze speltak voor de allerjongsten start op zaterdag 8 september om 10:00u met de eerste officiële opkomst. Natuurlijk kijken we uit naar het moment dat alle nieuwe leden geïnstalleerd gaan worden.

Voor nu allemaal een heel fijne vakantie. Geniet ervan, rust lekker uit. En we zien jullie allemaal graag weer gezond en wel terug bij scouting.

Dit bericht is geplaatst in Groep. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.