open dag 23 juni

Op zaterdag 23 juni gaan we, nadat we de eerste hebben moeten afzeggen vanwege het enorme koude weer, in de herkansing voor een mooie open dag op ons eigen terrein. Voor iedereen die interesse heeft in scouting, maar ook voor iedereen die nou wel eens wil weten wat er bij Scouting Corvus Corone allemaal zoal te doen is nodigen wij uit om zeker een kijkje te komen nemen. De poorten staan open van 11:00u tot 16:00u.

Alle speltakken zullen zich deze dag presenteren. De bevers, onze speltak in oprichting, voor kinderen van 5 t/m 7 jaar. De welpen voor kinderen van 7 t/m 11 jaar, scouts voor jeugd van 11 t/m 15 jaar, de explorers voor jongeren van 15 t/m 18 jaar en de stam voor de oudere-jongeren vanaf 18 jaar. Tevens is het bestuur aanwezig om de nodige informatie te geven over zeer diverse zaken die allemaal komen kijken bij scouting. En ook zeker om nieuwe vrijwilligers enthousiast te krijgen om een functie te gaan bekleden bij onze veelzijdige vereniging. 

Laat je deze dag uitdagen in pionieren, maak een mooie en erg interessante natuurtocht, leer op een veilige manier kampvuur stoken en wat je daar verder allemaal mee kan doen, ga koken in blikovens of zelf winegums maken. Of probeer de snelste tijd te behalen met jouw ontsnapping uit de escape room. Zomaar een aantal van de diversiteit aan activiteiten.

Zien we jouw op 23 juni aan de Keizerspoeldijk 1 in Den Oever?

Foto: Scouting Nederland

Dit bericht is geplaatst in Groep. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.