Rabobank Clubkas Campagne

In de periode van 8 t/m 28 mei kan er worden gestemd in de Rabobank Clubkas Campagne door iedereen die lid is van de Rabobank. Ook Scouting Corvus Corone heeft zich hiervoor met succes aangemeld. Het project dat wij hopen te kunnen gaan realiseren is het aanpassen van de verlichting van het clubhuis. Uiteindelijk moet dit ervoor gaan zorgen dat de gebouwen van Scouting Corvus Corone helemaal energie neutraal gaan worden. Dat zal niet zomaar in één keer gerealiseerd kunnen worden, dus beginnen we nu met de verlichting van het spellokaal. Dit is nu nog verlichting met oude, vertrouwde TL-lampen. Deze willen we gaan vervangen door energie zuinige, duurzame LED verlichting. 

Hiervoor is een behoorlijke investering benodigd, dus uiteraard hopen wij dat er heel veel stemmen in de Rabobank Clubkas Campagne aan onze scouting vereniging worden gedoneerd. En het mooie is, met deze stemmen wordt niet alleen Scouting Corvus Corone gesteund, op de lange termijn is het een investering in de toekomst van onze kinderen. 

Breng dus tussen 8 en 28 mei 2018 uw stemmen uit op Scouting Corvus Corone, en geef ons mooie doel door aan alle vrienden en bekenden en promoot dat ook zij de stemmen doneren aan onze vereniging. Zo werken we samen aan een mooie toekomst voor iedereen.

Dit bericht is geplaatst in Groep. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.