Vriendenloterij

Scouting Corvus Corone heeft een samenwerking met de VriendenLoterij. De VriendenLoterij helpt ons bij het realiseren van onze doelen en projecten. Elke kwartaal ontvangen wij namelijk inkomsten vanuit de loten die voor Scouting Corvus Corone meespelen in de VriendenLoterij.

Minimaal 40% van de inleg van de meespelende loten wordt door de VriendenLoterij afgedragen aan onze vereniging. Met deze inkomsten kunnen wij bijvoorbeeld nieuwe materialen aanschaffen of activiteiten organiseren.

Over de VriendenLoterij
De VriendenLoterij is een non-profit organisatie, opgericht om structureel geld in te zamelen voor goede doelen in Nederland. De VriendenLoterij steunt goede doelen, culturele instellingen én ruim 3.500 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland.

Meer weten? Ga naar vriendenloterij.nl/clubs.

Nu de Bankgiroloterij en de Vriendenloterij sinds augustus samengevoegd zijn, is het voor deelnemers van de Bankgiroloterij ook mogelijk Scouting Corvus Corone als goed doel aan te merken. Een telefoontje aan de Klantenservice 088-0201020 optie 5 en de omzetting van het doel naar Scouting Corvus Corone wordt geregeld. U sponsort ons toch ook !!!!

Gerelateerde afbeeldingen:

This entry was posted in Groep. Bookmark the permalink.

Comments are closed.